Akıllı Telefon Bağımlılığı: Telefonlar Akıllı Ya Biz?
16 Mayıs 2022 | 15:30

Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğünün 10 Şubat 2022 tarihinde Bağımlılıkla Mücadele Yüksek Kurulu karar ile 2022 yılının Bağımlılıkla Mücadelede Seferberlik yılı kapsamında fakültemizde Gençlik Haftası olan 15-21 Mayıs 2022 tarihlerinde “Gençlik ve Sosyal Medya” konusunda “Ne Kadar Sanal, Ne Kadar Gerçek” sloganıyla yapılacak “Akıllı Telefon Bağımlılığı: Telefonlar Akıllı, Ya Biz?” konulu söyleşiye tüm akademik ve idari personel ile öğrencilerimiz davetlidir.

ETKİNLİK: 15-21 Mayıs Gençlik Haftası Söyleşi Etkinliği

Moderatör: Dr.Öğr. Üyesi Sami ACAR (Gazi Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı)

Davetli Konuşmacı: Doç.Dr. Özlem ÇAKIR (Ankara Üniversitesi Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretim Üyesi)

Söyleşi Konusu: Akıllı Telefon Bağımlılığı: Telefonlar Akıllı, Ya Biz?

Yer: Gazi Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Konferans Salonu, Ankara.

Tarih ve Saat: 16 Mayıs 2022 15.30–16.30