CEVHER2022-5 Kodlu Önlisans ve Lisans Öğrencilerine Yönelik Web3 Çevrimiçi Eğitim Platformu Oluşturulması Projesi Kapsamında Sunum Yapıldı
23 Şubat 2024 | 16:04

Bölümümüz akademik personellerinden Dr.Öğr.Üyesi Zafer AYAZ'ın yürütücü olduğu, Dr.Öğr.Üyesi Mustafa TANRIVERDİ ve Dr.Öğr.Üyesi Mevlüt UYSAL'ın araştırmacı olduğu CEVHER 2022-5 sözleşme kodlu Önlisans ve Lisans Öğrencilerine Yönelik Web3 Çevrimiçi Eğitim Platformu Oluşturulması Projesi Kapsamında 23 Şubat 2024 tarihinde saat 14:00'da Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Seminer Salonunda yaklaşık 40 kişilik bir dinleyici grubuna proje kapsamında hazırlanan içeriklerin bir kısmının sunumu yapılarak katılımcı görüşleri alınmıştır.

Dr.Öğr. Üyesi Zafer AYAZ tarafından yapılan ve yaklaşık 1 saat süren "Web3 Bağlamında Siber Güvenlik ve Gelecek İş Hayatımız" konulu oturumun ardından karma meslek ve branş gruplarından gelen öğrencilerin konuyla ilgili sunum öncesi ve sonrası farkındalıkları hakkında görüşleri toplanmıştır.

Alınan görüler sonucunda proje kapsamında geliştirilen çevrimiçi eğitim platformunun ve içeriklerinin gelecek için öğrenci yetiştirilmesinde kritik öneme sahip olduğu bir kez daha görülmüştür.

Proje ekibini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Cevher 2022-5-1 Cevher 2022-5-1 Cevher 2022-5-1 Cevher 2022-5-1