CEVHER2022-5 Kodlu Önlisans ve Lisans Öğrencilerine Yönelik Web3 Çevrimiçi Eğitim Platformu Oluşturulması Projesi Kapsamında Tanıtım Faaliyeti Yapıldı
10 Mart 2024 | 14:15

Bölümümüz akademik personellerinden Dr.Öğr.Üyesi Zafer AYAZ'ın yürütücü olduğu, Dr.Öğr.Üyesi Mustafa TANRIVERDİ ve Dr.Öğr.Üyesi Mevlüt UYSAL'ın araştırmacı olduğu CEVHER 2022-5 sözleşme kodlu Önlisans ve Lisans Öğrencilerine Yönelik Web3 Çevrimiçi Eğitim Platformu Oluşturulması Projesi Kapsamında 7-10 Mart 2024 tarihleri arasında ATO Congresium Fuar Merkezinde düzenlenen ArtANKARA etkinliğinde bir tanıtım faaliyeti gerçekleştirilmiştir.

Yapılan etkinlikte proje araştırmacısı Öğr.Gör.Nail AKGÜN ve ekibi tarafından proje kapsamında geliştirilen GaziVERSE isimli Üniversitemizin Merkez Kampüsünün Metaverse ortamında sanallaştırılmış hali ziyaretçilere sanal gerçeklik ortamında deneyimletilmiştir.

Ziyaretçilerin yoğun ilgi göstertiği etkinlikte proje kapsamında temin edilen İş istasyonu ve Oculus sanal gerçeklik gözlüğü ile kullanılmış olup, proje tanıtım materyalleri ziyaretçilere hediye edilmiştir.

Bölümümüz ve Coşkunöz Eğitim Vakfı arasında yapılan Üniversite-Sanayi İşbirliği kapsamında yürütülen projede Üniversitemize yapılan hibe destekleri için Coşkunöz Eğitim Vakfı'na teşekkür ediyoruz.